U bevindt zich hier: Over PNA Group > Referenties
Referenties
Sinds de werkzaamheden van PNA Group in 1989 hun thuisbasis in Nederland kregen, worden wij door zeer gerenommeerde klanten gevraagd hen te ondersteunen bij het oplossen van bijzonder complexe, kennisintensieve vraagstukken. Hieronder vindt u een lijst van enkele partijen die wij mogen rekenen tot onze referenties. 
 
Achmea/Interpolis  
Achmea/Interpolis
PNA heeft voor Achmea/Interpolis een rendementsverbetering voor de organisatie weten te bereiken door het beter op elkaar afstemmen van Business en IT middels het faciliteren van methodische kennisborging- en deling. De oplossing omvatte het opzetten van "Communities of Practice" (CoP's), die later zijn uitgegroeid tot Competence Centers voor kennisdeling tussen de onderlinge service centers.
Automatic Data Processing  
Automatic Data Processing
Al vele jaren ondersteunen wij ADP - marktleider op het gebied van de ontwikkeling en levering van systemen & services voor salaris-, benefits- en personeelsadministraties - bij het analyseren en oplossen van ICT- en kennisvraagstukken. PNA ontwikkelt een verscheidenheid aan innovatieve oplossingen voor specifieke doelgroepen van ADP. De waardering voor onze werkwijze en dienstverlening heeft in juli 2004 geresulteerd in een formeel strategisch partnerschap tussen ADP Nederland en PNA Group.
Centraal Bureau voor de Statistiek  
Centraal Bureau voor de Statistiek
Het CBS is een uiterst informatie- en kennisintensieve organisatie. In het meerjarentraject "Kennismobiel" zorgt PNA ervoor dat de kennis in deze organisatie, zowel in de hoofden van de medewerkers als verspreid over diverse documentatievormen, geconsolideerd wordt in een centrale repository. Hierdoor kan de kennis makkelijk gedeeld en geraadpleegd worden en is deze tevens voor de toekomst veilig gesteld. De CBS medewerkers kunnen effici├źnt en op een intu├»tieve wijze, met behulp van PNA's CogNIAM aanpak, de kennis vastleggen terwijl zij tegelijkertijd een NVAO geaccrediteerd HBO diploma halen.
European Space Agency  
European Space Agency
Deze Europese autoriteit in de ruimtevaart industrie werkt met missie kritische systemen en verlangt 100% waterdichtheid in het monitoren, controleren en uitwisselen van hun data. PNA Group zorgt voor de consistentie van de missie specifieke systemen door het valideren van toe te voegen data en uit te wisselen data tussen diverse systemen.
Europese Unie / Ontorule  
Europese Unie / Ontorule
PNA werkt mee aan het prestigieuze en uitdagende Ontorule project, dat wordt gedragen door niemand minder dan de Europese Commissie. Ontorule staat voor "Ontologies meet Business rules" en voorziet in Europese samenwerking tussen expertise leveranciers met diverse achtergronden, rollen, kennis, talen en vereisten. Het einddoel is het eenduidig, maar onafhankelijk van elkaar gebruiken, controleren, ontwikkelen en onderhouden van IT applicaties door middel van heldere taal, business rules en data modellen. Integratie van processen, business rules, data en semantiek is hiervoor vereist, en PNA's CogNIAM aanpak faciliteert hierin.